sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Loistavaa Liisa!

kuva(10) Säihkeen tytöissä on paitsi voimistelullisesti lahjakkaita, niin myös muissa lajeissa hienosti pärjääviä tyttöjä. Tästä hyvänä esimerkkinä on Liisan eilinen koitos Forssan Suvi-illassa: hän sijoittui 15-vuotiaiden 10km juoksussa sijalle 3 loistavalla ajalla 55:01! Yleisessä sarjassa Lissu pinkaisi maaliin sijoituksella 39/408 jättäen taakseen monia kymmeniä vuosia juoksua harrastaneita kilpasisariaan. kuva(13)

kuva(12) Suunnitelmissa olisi spurtata kymppi joskus koko joukkueen voimin. Katsotaan mahdammeko selviytyä lähtöviivalle asti...