torstai 5. heinäkuuta 2012

Pitkäperjantain yllätysmitalijuhlat

 Palataanpa ajassa hieman taakse päin...
kuva
Pitkänä perjantaina 6.4. treeneissä oli harras tunnelma, sillä kaikki olivat enemmän tai vähemmän väsyneitä kuluneesta viikosta ja menneen viikonlopun aluemitalihuumasta.

Kaksijapuolituntisen treenin loppupuolella vanhempia alkoi kurkkimaan Talsoilan salin ovesta, ja viimeistään siinä vaiheessa heräsivät valkkujen "epäilykset", kun innokkaat äidit tarvitsivat avainta avatakseen koulun aulaan johtavan oven. Tytöt eivät näyttäneet huomaavan mitään, sillä loppuverkan jälkeen kaikki painelivat pukuhuoneeseen ja ihmettelivät kovaan ääneen, miksei ketään oltu tultu hakemaan.
IMG_5973 
Yht´ äkkiä avautuivat salin ja aulan väliset ovet ja vastassa oli jokaisen tytön kotijoukoista koostuva onnittelukomitea. Tytöt kirmasivat yllättyneinä ottamaan vastaan ruusuja, halauksia sekä onnentoivotuksia! Myös valmentajia muistettiin ruusuin ja skumppapulloin. :-)
IMG_5976
Koko joukkueen poseeratessa treeneistä sotkuisilla kampauksilla piti Adan äiti Mirva koskettavan puheen, jonka jälkeen tarjolla oli kunnon mitalikahvit erityisen maittavan Säihke-kakun ja muiden lisukkeiden kera.
IMG_5986 
kuva(7)
Paikalla oli melkein koko Säihke-tiimi vain Miljan ollessa reissussa. Kakulle olivat ehtineet myös jokaisen tytön vanhemmat sisaruksineen, joten vipinää ja vilskettä riitti. Kiitos vielä mahtaville kotijoukoille tästä mieleenpainuvasta hetkestä <3
IMG_6007
IMG_5980

5 kommenttia:

  1. toi säihke kakku on tosi hieno!!:) ja tsemmpiä ens kaudelle<3

    VastaaPoista
  2. Vautsi! Toi kakku on UPEEE. Tsemiä ens kaudelle ~

    VastaaPoista
  3. VoiskO saada videoo kevään ohjelmasta?

    VastaaPoista
  4. Kakku oli toosssiiii hieno !!!

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia kaikille, kakku oli tosiaankin upea ja maistui superhyvältä!:)

    Video kevään ohjelmasta on seuraavana "tehtävälistalla", toivottavasti sitä ei jouduta odottamaan enää kovin kauaa...

    VastaaPoista