maanantai 11. kesäkuuta 2012

Matkapäiväkirja Tyttömestiksistä osa 2

Vihdoinkin pääsemme kertailemaan vielä itse kisapäivänkin tapahtumia Tampereen Hyvän mielen kisoista!
 IMG_6002
Aurinkoinen päivä alkoi aikaisella herätyksellä hymyssä suin ja reippailimmekin heti ruokailun auettua aamupalalle. Palasimme vatsat täynnä velliä majoituskoululle tekemään lämppää kisaharkkaa varten jo lauantaina hyväksi havaittuun käytävään.
IMG_5730
Harjoitussuoritus meni täsmällisesti ilman suurempia virheitä, vaikkakin unihiekka hiipi osan riiviöistä ilmennykseen. Muut seuran joukkueet kannustettuamme tytöt tekivät vielä lyhyen loppuverkan, jonka jälkeen palasimme majoituskoululle pakkaamaan ja laittautumaan kauden tärkeintä suoritusta varten.
IMG_5769
Hiustenlaiton, säihkyvien kynsilakkojen ja kisameikkien jälkeen tytöille ja valkuille jäi vielä runsaasti aikaa mm. tuoleilla leikkimiseen, jumppailuun ja taisivat valkut viettää oman rauhoitetun kahvihetkensäkin poissa pahimmasta vilinästä ;)
IMG_5740
IMG_5862
Säihke-ninjat

IMG_5765
Villien ninjailujen, tuolileikkien ja ryhmäkuvien jälkeen oli aika aloittaa kevään viimeinen kisalämppä. Jalkatekniikka, voima, avaukset, osat... Yhtäkkiä löysimmekin itsemme matolta valmistautumasta h-hetkeen!
DSC00813
IMG_5925
DSC00806
DSC00782
DSC00799
IMG_5933
IMG_5894
IMG_5899
DSC00805
Vaikkakin suoritus sisälsi outoja ja pienestä "yliyrittämisestä" johtuvia virheitä, arvioivat tuomarit Säihkeen kategoriaan 3. Myös yksi kauden tavoitteista tuli täytettyä, sillä nappasimme myös ilmaisu- sekä ideabonukset! Vahvaa eläytymistä ohjelman tunnelmaan voi aistia myös kuvista :-)
IMG_6096
IMG_6099
Kurnivat vatsat saivat helpotusta kisaruoasta, vaikkakin kaikilla taisi olla kiire keräilemään paljetteja ja "strasseleita" yhteisiin kätköihin...
IMG_6113
Vielä muutamat joukkuekuvat, ja kausi oli saatu kisojen osalta päätökseen!
IMG_6036
IMG_6015
IMG_5983
Kotimatkalla tytöt muistelivat vielä mestaruuskisareissun kohokohtia, ja eniten kannatusta taisivat saada pukukoristeiden keräilyn lisäksi ravintolareissu sekä muiden joukkueiden kannustaminen. Tällä hetkellä Säihkeiden torvet ovat kesälomalla tyttöjen treenaillessa ahkerasti kohti syksyn koitoksia - toivottavasti palaamme lokakuussa entistäkin kovaäänisempänä kannustusjoukkona ja taitavempina voimistelijoina! ;)

Kuvat: Petri Vilhunen ja Milja Hintsanen

9 kommenttia:

  1. Oliko tää teijän eka kisakausi? Mikä teijän teema oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli tosiaan ensimmäinen kausi :) Teemamme oli "riiviöt".

      Poista
  2. Wow, en voi uskoa, että pienet tytöt voivat olla noinkin hyviä pikkuvoimistelijoita! Kun itse olin tuon ikäinen voimistelija en todellakaan ollut noin hyvä. Harmi, kun ette saaneet parasta suoritusta pääkisoihin, mutta ei sellaista voikkaan odottaa n.9-vuotiailta tytöiltä, kun ovat ensimmäisissä yökisoissaan ja vielä liian nuorina. Muutenkin pääkisoissa jännittää kaikkia. Voitte olla tyytyväisiä Säihkeeseen!

    VastaaPoista
  3. Wow, en voi uskoa, että noin pienet tytöt voivat olla jo niin hyviä voimistelijoita! Kun itse olin tuon ikäinen joukkueemme ei ollut läheskään yhtä hyvä. Harmi, kun ette saaneet parasta suoritusta pääkisoihin, mutta sen kyllä ymmärtää, kun kyse oli ensimmäisistä yökisoista ja vielä nuorina. Voitte olla tyytyväisiä Säihkeeseen - siitä tulee vielä huippu joukkue, jos jatkatte samaa rataa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuplakommenteista ja kehuista koko joukkueen puolesta :) Ollaan kyllä koko sakki erittäin tyytyväisiä, sillä edessä on vielä monet tyttökisat, joissa näyttää se kauden paras suoritus ;)

      Poista
  4. söpöjä tyttöjä!

    VastaaPoista
  5. Parhaat puvut, kampaukset ja ohjelma!

    VastaaPoista