perjantai 29. marraskuuta 2013

Säihkeen uudet tuulet - seurayhteistyö Turun Pyrkivän kanssa

Vuosi 2013 on ollut Säihkeen osalta kovin poikkeuksellinen, sillä se on tuonut tullessaan paljon uusia kokemuksia, ihmisiä sekä tilaisuuksia. Iloisia uutisia on kerrottu matkan varrella useaan otteeseen ja jälleen kerran on niiden aika:

Säihke aloittaa yhteistyön Turun Pyrkivän kanssa joulukuun alusta alkaen. Meistä tulee samalla osa seuran Sanix-linjaa ja näin ollen kansainvälisillä kilpakentillä kisaammekin nimellä Sanix Kids Säihke.

On etuoikeus päästä tekemään yhteistyötä seuran kanssa, jossa panostetaan täydellä liekillä SM-sarjassa ja kansainvälisillä kentillä kilpailemiseen. Jatkamme toki yhtälailla myös vanhassa tutussa FNV:ssä, mutta kuten todettua yhteistyössä on voimaa ja seurayhtymän kautta saamme taaksemme entistä laajemman sekä osaavamman tukiverkoston :)

Olemme hurjan innoissamme myös uusista ihanista sekä taitavista seurakavereista, joihin pääsimme tutustumaan jo loppukesän leireillä!
  IMG_9764
IMG_6889
IMG_9779
IMG_9794
IMG_7004
IMG_7014
IMG_7021
IMG_7027
IMG_7002
IMG_7000
IMG_6998
IMG_6993
IMG_6982
IMG_6973
IMG_6992
IMG_6966
IMG_6963
IMG_6999
Ennen Winter Gamesia taiteilemme vielä viimeisen kerran palloilla, kun kisaamme lauantaina SM-kilpailuissa. Kisavalmistautuminen ei ole mennyt tällä kertaa ihan suunnitelmien mukaan - treeneissä ollaan kyllä vältytty haavereilta, mutta vapaa-aika on osoittautunut vaaralliseksi. Salin ulkopuolella on jäänyt käsiä auton oven väliin (tuloksena kipsi), lapset törmäilleet (seurauksena kipeitä jalkoja sekä muita haavereita) ja ilkeitä kaatumisia on sattunut tuoleilla ja ilman (lopputuloksena polvia sekä lonkkia kiemuralla). Myös sairastelut ovat tulleet karmeina hyökyaaltoina ja kuluneen 7 päivän aikana kuviot ja roolit on muutettu kolmeen otteeseen.

Päätimme kuitenkin tiistaina jälleen uudet kuviot loihdittuamme, että tällaisten juttujen ei anneta lannistaa, ja Kisahallissa näytämme, mistä Säihke on todella tehty! Treeneihin on mahtunut myös iloisia yllätyksiä, kun uusien treenitoppien lisäksi saimme myös uusia ihania joukkuekavereita. Uunituoreet Säihkeet lähtevät jo SM-kisareissulle kannustamaan ja tutustumaan meihin paremmin. Tervetuloa mukaan tiimiin! 

Toivotamme kaikille hurjasti onnea matkaan SM-kisoihin -  josko tehtäisiin kaikki ne kauden parhaat suoritukset viikonloppuna ;) Töölössä tavataan!

Kuvat Sydän-Suomen aluekisoista, osa kuvista ©Jumppis

8 kommenttia:

  1. miksi teistä tuli sanix kids eikä esim split joukkueesta?? ja nousetteko keväällä 12-14 sarjaan

    VastaaPoista
  2. Hei, kuulostaa hienolta! Saatte varmasti treeneihin lisää intoa tästä :-).
    Kuuluuko kaikki Turun pyrkivän joukkueet tähän Sanix-linjaan?

    Mistä uudet tytöt tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki Turun Pyrkivän joukkueet eivät kuulu Sanix-linjaan. Tällä hetkellä siinä ovat Sanix, Sanix junior ja Sanix Kids Säihke :)

      Uudet tytöt tulivat FNV:n Loiste-joukkueesta.

      Poista
  3. Hienoa! :) Ja ei herranjumala toi on notkee tyttö (3. kuva alhaalta)! ;) Onko kuvassa Manta? :)

    VastaaPoista
  4. Edustatteko kisoissa (normi Suomen-sisäisissä) FNV:tä, TuPy:ä vai molempia? :)

    VastaaPoista
  5. Teil on ihana ohjelma!!! <3<3 tiiän teijän ohjelman teeman mut mikä on tän pallo-ohjelman musiikki?? Haluaisin tietää <3

    VastaaPoista
  6. Laitoin vähän myöhää ;(

    VastaaPoista