keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kiitos ihana Säihke, kiitos ihanat kotijoukot ♥

joukkuekuva1

Kevätkausi on tosiaan nyt kaikilla ohi - Säihkeellä se loppui jo pari viikkoa sitten. Ensimmäinen kausi 10-12-vuotiaiden sarjassa oli ihan mieletön kokemus ja luultavasti upein hetki koettiin aluemestaruuskilpailuissa, kun kategorialla 2 saavutettiin ihkaensimmäinen mitali. Ja niin, ei niitä tyttökisojen idea- sekä ilmaisu-bonuksiakaan helpolla unohda :)

Tällä viikolla alkoivat jälkeen kesäharjoitukset ja perjantaina juhlitaan kevätkauden päätöstä, joten taitaa olla hyvä hetki palata hiukan ajassa taakse päin.

Nyt nimittäin on aika kiittää koko tiimiä ihan uskomattomasta vuodesta. Kun suunnilleen tasan vuosi sitten tapasimme Talsoilan salissa pienet Säihkeet ensikertaa, heistä kukaan ei tiennyt onko kellistys voimisteluliike vai jääkiekkotermi tai ollut treenannut tuntia pidempään. Spagaatit ja spritsitkin olivat aikamoisia kaaria, joiden alta olisi mahtunut marssimaan vaikka norsulauma, eivätkä tytöt osanneet nimetä muita tasapainoja kuin kukkovaa'an... ;)

Vaikka tavoitteet ja suunnitelmat oli kirjoitettu tarkkaan paperille ja niissä oli aikamoinen nollasta sataan-meininki, niin emme todellakaan arvanneet, miten valtavaa kehitystä tulisimme pian todistamaan. Koko vuoden olimme vähän pyörällä päästä, miten nopeaan tahtiin pikkuiset voimistelijat oppivat uutta ja miten motivoitunut joukkue meillä onkaan kasassa - siitä huolimatta, että porukan keski-ikä on edelleen alle 10-vuotta.

Kiitos ihana Säihke, emme olisi ikinä osanneet kuvitellakaan, että joukkueen jokainen tyttö olisi näin herttainen ja nyt vuoden päästä niin mahdottoman tärkeä, että jo muutamassa päivässä ehtii tulla ikävä. Jokainen on kasvanut tässä ajassa niin hurjasti ja osoittanut sellaista sitkeyttä, johon ihan jokainen muksu ei pysty. Me valkut luotamme teihin kaikkiin ihaniin ihan sataprosenttisesti!

Kiitos mahtavat vanhemmat, jotka jaksoitte auttaa kaikessa, järjestellä asioita, kuskata tyttöjä ja ahkeroida kaiken ylimääräisenkin parissa.  Ennen kaikkea kiitos ymmärryksestä sekä tuesta, sillä ei ole helppoa antaa omaa lastansa täysin vieraiden vahdittavaksi - varsinkaan kun uudet valmentajat triplaavan saman tien harkkamäärät ja muuttavat tunnin jumppailun määrätietoiseksi treenaamiseksi ;)

Tästä on upeaa jatkaa! Uudet kirkkaat hyppynarut on jo hankittu syksyksi ja ihana joukkue on saanut muutaman ihanan uuden kesävahvistuksen - tervetuloa Aino, Piitu ja Ronja! Eihän me millään maltettaisi odottaa enää syksyn kisoja, vaikka tekemistä toki siihen mennessä riittää! ;)

: Valkut


Ps. Ei hätää, matkapäiväkirjan kakkososa tulee kyllä!

16 kommenttia:

  1. Aivan ihania valkkuja, saa kyllä tytöt ja vanhemmat olla tyytyväisiä ja ylpeitä, toivottavasti osaavat arvostaa teitä!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! <3 En edes tiennyt, että ootte ollu kasassa vaan vuoden!? Ihan upeaa työtä, sekä mahtavilta valkuilta, että mailman söpöimmiltä pikku jumppareilta! :) Ja ihana tuo kuva myös!! voi että, ootte kyllä ihan mun ykkös suosikit<3 Paljon tsemppiä kesätreeneihin!!
    Voisitteko esitellä uudet tytöt jossain vaiheessa? :) ja olisiko teidän syksyn ohjelmaa mahdollista saada tänne, itse kun en sitä ole ollenkaan nähnyt :( ?! ... kehuja riittäisi vaikka kuinka pitkään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos molemmille kommentoijille♥

      Katsotaan laitetaanko ollenkaan viime syksyn ohjelmaa näkyville, mutta kevään ohjelma tulee ainakin. Esitellään varmaan jossain vaiheessa uudet tytöt, mutta se voi mennä aika pitkälle :)

      Poista
  3. kuvaa painamalla pääsi johonki miljan kuvin, jossa oli kuvia mm-kisoista sekä miljasta että muista, mikä paikka se on, näkeekö sieltä joskus enemmänkin kuvia? :D tätä kommenttia ei tarvitse julkaista, kuhan saan vastauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sen olisi pitänyt olla salainen linkki, en tiedä miksi kuva linkitti sinne. nyt on korjattu :)

      Poista
  4. siis ihanko totta ootte treenannu vaan vuoden?? huiman nopea kehitys vielä noin nuorilta tytöiltä, motivaatio varmasti kohdallaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt on vuosi Säihkettä takana :) Motivaatio on kyllä näyttänyt olevan ikäisikseen todella hienolla mallilla, siitä saa olla ylpeä!

      Poista
  5. MIELETÖNTÄ SÄIHKE! ihan uskomatonta et ootte treenannu vaan vuoden! Tyttöjen täytyy kyllä olla todellisia luonnonlahjakkuuksia, että niin lyhyessä ajassa ollaan saatu aikaan noin kova kehitys. Miten tytöt joukkueeseen valittiin? Mieletön motivaatio täytyy kyllä olla jokaisella tytöllä ja myös vanhemmilla että jaksaa treenata noin ahkerasti ja kehittyä noin hyviksi :) TSEMPPIÄ SUPERSÖPÖT SÄIHKEET ENSIKAUETEEN! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset koko joukkueen puolesta ihanasta kommentista :) viime kesänä metsätähdet-nimisestä ryhmästä voimistelijoita siirrettiin loisteeseen ja jäljelle jääneistä tytöistä muodostettiin säihke-, säpinä- sekä säde-joukkueet. Motivaatiota meidän muksuilta onneksi näyttää riittävän <3

      Poista
  6. Kyllä me osataan arvostaa meidän ihania ja osaavia valkkuja- ne on tehneet niin huikean hienoa työtä tyttöjemme kanssa tuolla saleilla, et ihan ollaan oltu ymmyrkäisinä joukkueen mahtavasta kehityksestä ja saavutuksista tänä ekana yhteisenä Säihke-vuotena :-)
    Ollaan vaan ihmetelty ja ihasteltu sitä valkuista kumpuavaa energiaa, jonka he tartuttavat myös näihin tyttöihin...
    Tämä eka vuosi on ollut myös todella opettava ja olemme päässeet nyt aivan eri tavalla sisälle tähän joukkuevoimistelun hienoon ja haastavaan maailmaan- päällimmäisenä myös meille mieleen ovat jääneet ne hienot onnistumisen tunteet ja tietysti ne ihka ensimmäiset Mitalit :-)
    Eli Kiitos vielä koko Ihanalle Säihke-tiimille tästä huikean hienosta vuodesta- tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥! Energiaa meillä kyllä riittää edelleen, vaikka millä mitalla ;)

      Poista
  7. ois kiva saaha video kevään ohjelmasta :) Ootte tosi hyviä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitetaan saada video näkyviin mahdollisimman pian :)

      Poista
  8. miksi te valehtelette tyttöjen ikää

    VastaaPoista
  9. Missä muka on näin :O taitaa olla väärinkäsitys, sillä kyllä ikien kuten kaiken muunkin kanssa ollaan oltu täysin rehellisiä :) vai onko johonkin tullut virhe? Jos näin, niin kerro, että mihin niin osataan korjata :)

    VastaaPoista
  10. Siis täytyy tytöillä olla motivaatio huipussaan ja hyvät valmenataja, kun ovat treenailleet yhdessä vain noin vähän! Haluiaisin tulla katsomaan treenejänne ja vertaamaan omiini (voimistelen 12-14-kilpasarjassa) , jos vaan asuisin lähempänä. Toivottavasti ohjelma tulisi pian blogiin, koska olen kuullut vain musan ja nähnyt kuvia. Jos kesän aikana ehditte niin voisitte laittaa tänne myös pieniä videoita treeneistänne. Ja vielä: Muistakaa puhtaat asennot!

    VastaaPoista