torstai 8. maaliskuuta 2012

Viime hetken treenailua

Sairausaalto senkun jatkuu ja jatkuu, eikä Säihke ole siis vieläkään päässyt treenaamaan koko joukkueen voimin. Kauhistuttaa ajatellakin, milloin ohjelma on viimeksi nähty koko porukan voimin - se kun taisi tapahtua jo tammikuun alkupuolella... Nyt peukut pystyyn, että viikonloppuna jokainen Säihke olisi terveenä!

Flunssien ja vatsatautien lisäksi muitakin haavereita on sattunut - joskaan ei kertaakaan harkoissa, vaan kaikki vapaa-ajalla. Olisi vissiin turvallisinta teljetä tytöt kaikiksi päiviksi treenisalille, sillä ulkopuolella on tapahtunut niinkin mieleenkiintoisia juttuja kuin kompurointia koulumatkalla ja seinää päin juoksemista... Kiitos vastaavan epäonnen on mm. yksi tytöistä hyppykiellossa vielä Caribiankin aikoihin, joten  koko kokoonpanoa ei matolle saada millään :(

Mutta mitä lähiviikkoina on tehty treeneissä?
pikkunen2wo
Liikkuvuutta...
pikkunen4wo
... ja liikkuvuutta!
pikkunen59ssääo
pikkunen54saihkepikkunen52säihke
...balettia moneen tapaan, tangolla, ilman tankoa, lattiatasossa...
pikkunen56säo
...hurjasti voimaa!
pikkunen58sä
pikkunen57säohl
pikkunen1wo
pikkunen59sä
... ja taitaa sitä liikkuvuutta olla tehty paljon avauksissakin!
pikkunen51säihkee
pikkunen53s'ihke
Vanhemmatkin pääsivät treenaamaan - eivät liikkuvuutta, mutta kisakampauksia kuitenkin! Lindan tärkein oppi taisi olla, että muotovaahtoa ei voi olla liikaa ;)
pikkunen5wo
... vartalonhallintaa (ja taisi siinäkin samassa olla liikkuvuutta ;)
pikkunen6w
...ja tietenkin myös ohjelmaa! (kuva on kyllä onneksi viikkojen takaa, nyt pitäisi kaikilla olla jo kaanonin odotteluvaiheessa ojennukset kunnossa ;)

Nyt ei olekaan enään kuin muutama päivä siihen, että Säihke tekee ihka ensimmäisen kisasuorituksensa! Onneksi sitä ennen pääsemme ensimmäistä kertaa kevään aikana kokeilemaan oikeaa voimistelumattoa perjantaina ja lauantaina esittämään kisaohjelman seurakatselmuksessa muille ikäkausijoukkueille :)


Ps. Tällaisen valomeren puku heijasti seinään vähän hämärämmässäkin huoneessa! Kimallusta siis pitäisi Caribiassa riittää :)
pikkunen60säihk

5 kommenttia:

  1. Te ootte tosi suloinen ja notkee joukkue! :) Tsemppiä Caribiaan!!

    VastaaPoista
  2. Ootte tytöt sulosia! Tsemppiä caribiaan ;)

    VastaaPoista
  3. Siä Caribialla oli tosi kivaa T:Fanny

    VastaaPoista
  4. niiiiiiiiiiiiiiiii ooliiii!

    VastaaPoista