tiistai 21. helmikuuta 2012

Flunssaa ja treenaamista

Onni ei ole ollut ihan parhaalla mahdollisella tavalla mukana treeneissä, sillä siitä on jo yli kuukausi, kun Säihke on viimeksi päässyt harjoittelemaan täydellä kokoonpanolla. Flunssa on iskenyt kurjasti hampaansa lähes kaikkiin vuoroon perään ja epäonnekkaimpiin jo useampaan otteeseen!

Sunnuntain harkat olivat vähän normaalia pidemmät ja aloitimmekin ne poikkeuksellisesti pienemmässä tilassa kuin tavallisesti. Nopea lämmittelyn jälkeen vuorossa olivat avaukset, jotka tytöt ohjasivat tällä kertaa itse valmentajien neuvotellessa vieressä kuvioista. Oli ilo huomata, miten tunnollisesti ne sujuivat ja miten hyviä korjauksia tytöt osasivat tehdä ilman "aikuisten" apua.
pikkunenb2
Lyhyen salivuoron aikana ehdimme korjailla muutamat kuviopaikat, hioa kohtia sekä muuttaa hiukan yhtä hyppelyistä. Kuvassa tytöt treenaavat kovasti yhdenkäden kärrynpyörää, jotta siinäkin saataisiin näytettyä sivuliikkuvuus.
pikkunenb3
pikkunenb15
pikkunenb16
Myös siltakohta oli tehokkaassa treenissä ja harkkojen lopuksi se näytti jo paljon selkeämmältä useista rooleista huolimatta :)

pikkunenb11
Tunti kului hurjan nopeasti, mutta vielä sitäkin vauhdikkaammin kaikki pukivat lämpimästi päälle ja aloitimme marssin (kirjaimellisesti, Mette laski tietenkin tahtia "yks, kaks ja vasen, VASEN") kohti Talsoilaa, jossa treenien oli määrä jatkua normaalilla salivuorolla.
pikkunenbb10
Matkan varrella Santra imitoi muumien mörköä...
pikkunenb19
... tytöt poseerasivat reteästi ryhmäkuvaa varten...
pikkunenb17
...Ada joutui kantamaan kamera kädessä loikkivan valmentajan lapasia...
pikkunenb112
... ja lumi osoittautui aika kylmäksi, jos sinne sukelsi :D

Talsoilassa  tytöt popsivat nopeasti eväät, jonka jälkeen kiirehdimme saliin yleisöksi, kun Säpinä esitti kisaohjelmansa, joka oli huimasti ehtinyt kehittyä jo viime viikonlopusta! Myös Säihke pääsi esiintymään suurelle yleisölle, kun Säpinän tytöt ja pukuja koristelemaan tulleet vanhemmatkin tulivat katsomaan.
pikkunenb8
Yleisön lähdettyä ohjelman hiominen jatkui entisestään ja siltakohtaa hiottiin TAAS.
pikkunenb5
Vaikka miehitys oli aika lailla vajaa, ohjelma meni taas reippaasti eteen päin. Lopuksi, kun tytöt esittivät kisapuvut päällä Nefriiteille ja vanhemmille kokonaisen, se näytti jo paljon puhtaammalta kuin treenien aluksi tehty suoritus :)



pikkunenbb4
pikkunenbb
pikkunenb20
pikkunenb123
Lopuksi teimme tavallista lyhyemmän ja kevyemmän liikkuvuuden ja kunnon loppiksen. Tällä kertaa palautus sisälsi myös jättipallohieronnan, joka epäilemättä taitaa olla kaikkien lemppari - myös valkkujen, jotka pääsivät vierittämään palloa.
pikkunenb22
Nyt pikaisia paranemisia kaikille Säihkeen potilailla (ja toki myös muille jumppareille!), jotta viikonloppuna päästäisiin harjoittelemaan täydellä teholla!


5 kommenttia:

  1. Ihanat, taitavat ja iloiset Säihkeen tytöt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ne kyllä on, ei paljon herttaisempaa joukkuetta olisi voinut saada kasaan :) ♥

      Poista
  2. Jes huomenna taas treenataan! - Manta

    VastaaPoista
  3. Silloin oli aika raskaat mutta kivat treenit t:Manta

    VastaaPoista