tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mustan Kissan Cup


pikkunen37


























Caribia Cup sytytti pikkuisiin Säihkeisiin vielä entistäkin voimakkaamman kipinän ja valtava tahto kehittyä sekä parantaa suoritusta on leimannut harjoituksia lähiviikot. Ensimmäiset kisat olivat jokaiselle aikamoinen elämys ja opettivat hurjasti. Siksi lauantaina koko joukkue lähti entistä tarmokkaampana kohti Mäntsälää, jossa oli määrä kisata kauden toiset kilpailut.
pikkunen20
Lämppä harkkaa varten alkoi tuttuun tapaan melkein saman tien ja pian olikin aika kiiruhtaa kisamatolle. Suoritukseen sopi olla tyytyväinen, sillä kokonaisuudessaan se oli jo aivan eri maailmasta kuin se, mitä Caribiassa esitettiin. Ihan kotisalilla tehtyjen kokonaisten tasolle ei kuitenkaan päästy, joten loppuverkan jälkeen päätettiin, että kisasuorituksessa tsempataan harkan pikkuvirheet pois ja panostetaan myös ilmaisuun, joka vielä jäi aika vaisuksi.
pikkunen18
pikkunen17
Loppuverkan jälkeen oli runsaasti aikaa korjailla kampaukset, lisäillä hileitä päähän ja meikkailla tytöt täyteen tällinkiin. Silmämeikki koki pienen muodonmuutoksen Caribiasta, sillä tällä kertaa jätimme hileet laittamatta. Ne eivät silloin olleet ihan paras ratkaisu, sillä meikkiin tottumattomat typyt hieroivat silmiä siihen malliin, että iltapäivällä koko joukkue näytti olevan kunnon silmätulehdusepidemian kourissa :D
pikkunen10
Tälläytymisen jälkeen otimme muutamat valokuvat ja sitten olikin taas aika aloittaa tuttu kisalämppä sekä ilmaisukierrokset.
pikkunen1
pikkunen43
pikkunen42
Jossain vaiheessa oli stopattava valmistautuminen hetkeksi ja kiiruhdimme kannustamaan Fuxioita. Samalla piti heivata svetarit pois ja napsutella puvun haastavat nepparit kiinni, sillä omaan suoritukseen ei ollut mitenkään liikaa aikaa.
pikkunen41
Harkkasalissa aika kului vauhdilla ja sitten olikin aika siirtyä keskittymistilaan. Tsemppihuutojen, sekä puheiden jälkeen Säihke asteli itsevarmana matolle. Kannustus meinasi pistää korvat lukkoon, sillä tällä kertaa kisoissa oli melkein kaikki seuran joukkueet (ja varsinkin Arielien läsnäolo taitaa aina lisätä desibelejä...).
pikkunen38
 Pala alkuasentoa
pikkunenö
Pinja hyppelyssä
pikkunenö2
Liisa ja Manta eläytymässä (kuvat: Petri)
pikkunenö3
Vasemmalla Mette ja oikealla Fanny sekä Mette (kuvat: Petri)
pikkunen36
Vasemmalta:  Mette, Fanny, Pinja ja Santra
pikkunenö4
  Vasemmalla Santra sekä Manta hyppelyssä ja oikealla Pinja loppuasennossaan (Kuvat: Petri)

pikkunend
 Manta lähdössä yhden käden kärrynpyörään (Kuva: Petri)
pikkunen32
 Pinja, Ada, Elina ja Mette hyppelyssä
pikkunen26
Edessä Manta kesken puikkauksen ja taaempana vilkuttelemassa Iida, Liisa, Fanny, Mette ja Ada
pikkunen28
Adan, Elinan sekä Liisan kellistykset

Harkan jälkeen sovitut parannukset onnistuivat suorituksessa, sillä nyt ilmaisu oli kohdillaan ja samoja virheitä ei juuri näkynyt. Harmi kyllä tälle kokonaiselle sattui ihan uusia virheitä - jälleen sellaisia, joita ei ole harkoissakaan nähty, vaikka kokonaisuus olikin jo paljon hiotumpi kuin Caribiassa.
pikkunen44
Tuloksia saimme jännittää vielä muutaman ohjelman ajan ja lopulta ne kuulutettiin - Sähke sijoittui kategoriaan neljä. Kisojen arviointi oli ollut aika tiukkalinjaista ja sen vuoksi tällä suorituksella kategoriaan sopi olla hyvin tyytyväinen :)
pikkunen9
Säihke sijoittui sijoille 7.-9./30, joten sijoitustavoitekin saavutettiin. Sarjassa palkittiin Alexa S (kategoria 1), Alexa V (kategoria 2) ja Starlit Shine (kategoria 3). Onnea kaikille mitalisteille! :)

Ensi viikonloppuna Säihke kisaa jälleen Ylöjärvellä aluekisojen merkeissä.

14 kommenttia:

  1. mun mielestä teillä oli koko kisojen hienoinmat puvut:)

    VastaaPoista
  2. Onko teijän kisamusa youtubessa? Oon NIIN pitkään ettiny sitä mutku en löydä:D. Oli kyllä ihana ohjelma, MKC:ssä näin ekan kerran:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Musa on kyllä jossain päin youtubea, mutta nyt en löytänyt sitä. Linkitän sen tähän vastaukseksi sitten, kun löytyy taas :D

      Poista
    2. Tuleeko videota :)
      Teillä on muuten tosi kiva ohjelma!

      Poista
    3. Kiitos kehuista! Video tulee varmaan sitten, kun kisoissa tulee vähän puhtaampi suoritus :)

      Poista
  3. yeah kannustettiin hyvin ! (: t.suskii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEP! Ja alueessa uusiks!:) T:Iita

      Poista
    2. Ilman muuta :D t. Krista (Säihkeellä ihana ohjelma & puvut :3)

      Poista
    3. Harmi, kun bussi ei kerennyt suoritukseen! Mutta palkintojenjaossa oli hyvä kannustus :D

      Poista
  4. Teille menee kyllä ehdottomasti sarjan söpöyspisteet:)

    Ja sivuseikkana, forssalainen nimimuoti on jännää, mun suku on siletäpäin ja serkkujen kaverit on täynnä miljaa, mantaa, santraa sun muuta, ja sennimiset näyttää löytyvän teidänkin poppoosta, vaikka esim. pääkaupunkiseudulla ovat hyvin harvinaisia nimiä:) Se vaan lisää söpöyspisteitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jännä juttu :D Mutta niin kai ne nimet vähän pikkukaupungeissa menee!

      Poista
  5. Voi että, postaus sai kylmät väreet liikkeelle! Jotenkin sitä muistui tunnelmat niin vahvasti mieleen omilta kahdeksalta kisavuodelta, se tunne kun astelee matolle sydän tykyttäen jokainen jänne ojennettuna ja voi että sitä tunnetta kun suoritus on ohi ja koko joukkue tuntee että nyt meni ihan loistavasti ja sitten hypellään ja halaillaan!

    VastaaPoista
  6. Sitä tunnetta on kyllä ikävä! Mutta onneksi on valmennettavat, joiden kanssa pääsee jännittämään ja riemuitsemaan :)

    VastaaPoista