torstai 15. maaliskuuta 2012

Pikkuriiviöiden ensimmäiset oikeat kisat

pikkunen5
Viikonloppuna oli hurjan jännät paikat, sillä vihdoin sunnuntaina Säihke asteli ihkaensimmäistä kertaa kisamatolle kilpailemaan Caribia Cupissa Riiviöt-teemaisella ohjelmallaan. Ihan kommelluksiltakaan ei vältytty, mutta loppujen lopuksi koko joukkue tassutteli hallista ulos iloisina - mutta myös hyvin väsyneinä :)

Herätyskellot soivat jo ennen aamuviittä. Tiukan aikataulun vuoksi kotijoukot joutuivat näin epäinhimillisiin aikoihin kaivamaan muotovaahdot sekä pinnikasat esiin ja ryhtymään kampauksentekopuuhiin. Aikaa ei nimittäin kisapaikalla ollut mihinkään ylimääräiseen, sillä lämppä oli aloitettava saman tien.

Harjoitussuoritus oli aikamoinen aikamatka viikkojen päähän, jolloin ohjelma oli vielä paljon hatarammassa kunnossa. Kunnon loppuverkan jälkeen sovimme, että nyt siivotaan turhat virheet pois ja kisasuorituksessa näytetään, mistä Säihke on tehty.

Taukoa aamuharkan ja kisojen alun välissä ei ollut mitenkään liikaa, joten evästauko, kampausten viimeistelyt sekä meikkaustoimet suoritettiin vauhdilla pois alta. Sitten olikin aika kiskoa kisakamppeet päälle ja aloittaa perusteellinen lämppä, jotta suorituksessa oltaisiin täydessä iskussa.

Ensimmäinen todellinen mutka tuli matkaan harkkamatolla, kun eräs tytöistä sai aikamoisen tällin otsaansa. Lindan lähtiessä saattamaan potilasta ensiapupisteelle loput pikku-säihkeet tsemppasivat hienosti, vaikka huoli joukkueen juniorista oli kova. Lopulta kaikkien helpotukseksi keskittymistilassa oli kuitenkin koko porukka kasassa ja Säihke avasi  kilpailut iloisin mielin.
pikkuinen
pikkunen2,1
 Kisasuoritus ei yltänyt ihan perustreeniversioiden tasolle ja mukana oli hurjasti ihan uusia virheitä sekä eriaikaisuuksia - varsinkin tasapainoissa todistettiin kummallisia muotoja, eivätkä kuviotkaan olleet kovin täsmällisiä. Vaikka petrattavaa seuraavaan koitokseen on hurjasti, niin olisi se ihkaensimmäinen kisasuoritus voinut huonomminkin mennä! Alkukuden tavoitteisiin ei  ihan vielä päästy, mutta onneksi kautta on vielä jäljellä vaikka kuinka paljon.
pikkunen7
Pienestä pettymyksestä huolimatta hymyä riitti, sillä tytöt jäivät seuraamaan pitkät kisat loppuun ja muiden ohjelmat tarjosivat aikamoisia elämyksiä. Taisi sieltä vanhemmista löytyä useampi uusi idolijoukkuekin ja monen monta  liikettä, jotka on opeteltava kuulemma mahdollisimman pian. Myös palaute Säihkeestä oli ihan mahtavaa, sillä moni tuli henkilökohtaisesti kehumaan pukua sekä suloisia tyttöjä ja lukipa erään SM-tason tuomarin palautteessakin, että kyseessä on "potentiaalinen tulevaisuuden joukkue" :)
pikkunen3
pikkunen4
Kaikenkaikkiaan Caribia Cup oli hurjan upea kokemus ja oli selkeästi oikea päätös ottaa pikkuisten 8- ja 9-vuotiaiden Säihkeidenkin kanssa varaslähtö 10-12-vuotiaiden sarjaan nuppukisojen sijasta. Tästä on siis hyvä jatkaa treenaamista - vielä entistäkin motivoituneempana ja tiiviimpänä joukkueena :)

 Ps. Eräs nimeltämainitsematon valmentaja sössi valokuvauksellisen puolen kisojen osalta ihan totaalisesti. Jos jollain tätä lukevalla sattuu olemaan otoksia Säihkeestä, niin niitä saa nakella osoitteeseen miljah@gmail.com. Nyt valokuvia on kisasuorituksen osalta vain ihan parista tytöstä - niistä kuitenkin valtava kiitos avuliaalle sekä taitavalla kuvaajalle, Ellelle :)

9 kommenttia:

  1. siis häh saako 8-9 vuotiaat osallistua 10-12 sarjaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saavat pienellä kikkailulla :) Meillä kisaa aina maksimimäärä ali-ikäisiä, eli kaksi 03-syntynyttä. Sen lisäksi 9-vuotiaat saavat kisata enemmistönä, koska sääntöjen mukaan samana vuonna 10-vuotta täyttävät saavat osallistua ikäsarjan kilpailuihin.

      Poista
  2. Teil oli kiva ohjelma! Tsemppii muihin kisoihin!!

    VastaaPoista
  3. Oi söpöt tytöt ja söpöt puvut. :)

    VastaaPoista
  4. olipa taitavia tyttöjä ja söpöt puvut sekä kampaukset:)

    VastaaPoista
  5. Söpöjä tytteleitä ja söpö ohjelma! Tsemppiä tuleviin kisoihin:)

    VastaaPoista
  6. minkä kategorian säihke sai? :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille!:)

    Caribia Cupissa Säihke sijoittui kategoriaan 5.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, jonka kommenttia en julkaissut:
    Päätimme, ettemme puhu tyttöjen asioista nimillä, joten siksi vastaan vain, enkä julkaise kommenttia :) Meillä on Säihkeessä yksi "osa-aikainen", joka ei henkilökohtaisista syistä käy harjoituksissa kuin kerran tai pari viikossa, eikä näin ollen tee ohjelmaa. Caribiassa oli toinenin tyttö sivussa hypykieltonsa takia, mutta nyt onneksi pääsi jo tänä viikonloppuna kisamatolle mukaan :)

    VastaaPoista