perjantai 20. maaliskuuta 2015

Keväinen tervehdys Säihke-tiimistä!


SANIX Säihke, OVO cupin pronssimitalistit, 14.3.2015


Kirkas kevätaurinko on ollut ilonamme jo toista viikkoa, ja sen myötä myös tätä SANIX Säihkeen blogia on tarkoitus lempeästi herätellä "talviuniltaan". Vaikka blogissa onkin vietetty hiljaiseloa, niin Säihke on jatkanut tavoitteellista harjoitteluaan treenisaleilla, ja kevään kisakausi sarjanousun kera on jo startattu hienosti Miss Valentinessa sekä OVO cupissa. Seuraava koitos on edessä viikon kuluttua Caribia cupissa.

Joukkueen kuulumisia päivitetään ahkerasti Instagramissa, FNV:n nettisivuilla sekä Turun Pyrkivän Facebook-sivuilla, ja näitä kaikkia kanavia kannattaa edelleen seurailla. Koska päävalmentajilla riittää puuhaa itse valmennuksen, opiskeluiden ja työnteon parissa, lupautui allekirjoittanut eli toinen joukkueen jojoista kirjoittelemaan tänne blogiin kuulumisia silloin tällöin.

Tästä jatketaan pian, mutta nyt toivotamme paljon tsemppiä viikonloppuna Mustan Kissan cupissa kisakautensa aloittaville FNV:n seuratovereillemme; Lumitähdille, Kimallukselle ja Välkkeelle, sekä tietenkin kaikille muillekin joukkueille onnea matkaan!!! Lisäksi toivotamme myös hurjasti tsemppiä TuPy:n seuratovereillemme/kummijoukkuuellemme SANIX Kids Sadelle, joka matkusti eilen ensimmäiselle ulkomaankisamatkalleen Bulgariaan. Siellä Sade osallistuu World cupin yhteydessä järjestettävään Academic cupiin. Jännittävä viikonloppu siis tiedossa niin kotimaassa kuin maailmallakin!


2 kommenttia:

  1. Mikä sillä yhdellä säihkeen tytöllä kävi kun se ovo cupissa juoksi pois matolta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdelle tytölle tuli äkillinen huono olo sekä harkka- että kisasuorituksen jälkeen. Onneksi kyseessä ei ollut vatsatauti tai muukaan sen isompi juttu. Molemmat suoritukset olivat upeasti tsempattu kaikesta huolimatta :)

      Poista