torstai 13. marraskuuta 2014

Mukaan SANIX Kids Säihkeeseen?


Oletko kiinnostunut kokeilemaan, millaista olisi treenata SANIX Kids Säihkeen kanssa? Otamme riveihimme pääosin 02-04-syntyneitä voimistelijoita, mutta myös vanhemmat tytöt voivat olla rohkeasti yhteydessä. Voimistelutausta on toivottavaa, mutta voimistelullisten taitojen ei ole välttämättä oltava vielä joukkueen tasolla, sillä potentiaali sekä motivaatio ovat avainasemassa.

Säihkeessä työtä tehdään tavoitteellisesti, suunnitelmallisesti ja äärimmäisen motivoituneesti. Tiimin yhteishenki on pettämätön niin voimistelijoiden kuin tukijoukkojenkin keskuudessa ja tämän lisäksi joukkueella on vahva tukiverkosto sekä lukuisia tukijoita.

SANIX Kids Säihke harjoittelee viidesti viikossa Forssassa, joka sijaitsee kätevästi vain noin tunnin ajomatkan päässä esimerkiksi Turusta. Ulkopaikkakuntalaisten kanssa voimme sopia myös mahdollisesta korvaavasta harjoittelusta omassa kotikaupungissa. Harjoittelu Turussa onnistuu Säihkeen valmentajien johdolla SANIX Kids Saden harjoituksissa.

Yhteystiedot: miljah@gmail.com ja linda90@gmail.com tai puh: 0504001109/Linda

Lisätietoa joukkueesta:

SANIX Kids Säihke treenaa tavoitteellisesti kohti ikäsarjansa kärkeä ja kilpailee keväällä 2015 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Vuonna 2012 Säihke nappasi jo ensimmäisen ykköskategoriansa, muutaman mitalin sekä kevätkauden menestyksen perusteella paikan Svolin valtakunnallisessa ikäkausiringissä. Keväällä 2013 nuori joukkue vei mitalit kaikista viisistä kilpailuista ja saavutti näin ollen myös tärkeimmän tavoitteensa - tyttöikäisten "SM-mitalin" kategorialla yksi. Säihke oli myös mestaruuskisojen ainoa joukkue, joka sai tuomaristolta kaikki mahdolliset bonukset. Kevään menestyksen perusteella Voimisteluliitto valitsi joukkueen esiintymään myös joukkuevoimistelun MM-kilpailuihin.

Säihke sai tyttömestaruusmitalit lisäksi syksyllä 2013 ja keväällä 2014. Joukkue kilpaili kansainvälisessä Miss Valentine-kilpailussa keväällä 2014 sijoittuen finaalin 6. parhaaksi joukkueeksi. SANIX Kids Säihke sai edustuspaikan myös kansainväliseen Helsinki Cupiin.

Tähän mennessä joukkue on napannut ykköskategoriat ja mitalit jokaisista syksyn 2014 välinekilpailuista, joihin joukkue on osallistunut.

SANIX Kids Säihkeen tavoitteena on pitää kiinni paikastaan ikäsarjan kärjessä ja kilpailla myös jatkossa kansainvälisillä kilpailuareenoilla.


16 kommenttia:

  1. Haluaisin tulla SANIX Kids Säihkeeseen, oon 03, mutta asun liian kaukana :( siis kokeilee SANIX kids Säihkeeseen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi! Toivottavasti kotipaikkakunnalta löytyy kuitenkin joukkueita, joissa harrastaa! Tsemppiä harjoitteluun :)

      Poista
  2. Treenaatte siis Forssalla? Missä siellä, tarkoitan missä paikassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talsoilan koululla sekä ammatti-instituutilla :)

      Poista
  3. Kävisikö teille, jos tyttö tulisi n. 3 tunnin ajomatkan päästä :* Tasollisesti haluaisin parempaan joukkueeseen, ja te vaikutatte mukavilta ja motivaisilta. 03 olen siks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme tuntia ajomatkaa taitaa olla kyllä itsellesi liikaa, sillä silloin harkkareissuihin menisi yhteensä melkein yhdeksän tuntia :( Tällainen olisi koulun ohella todennäköisesti liian raskasta. Toivottavasti lähempää löytyy mieluinen joukkue! :)

      Poista
  4. Koska tulee postaus syksyn kisoista?

    VastaaPoista
  5. Tuleeko postausta syksystä? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, jos jossakin välissä ehdimme palaamaan vielä syksynkin kisakauteen ainakin upeiden kuvien kanssa :)

      Poista
  6. Onko joukkueen nimi nyt SANIX Pre Junior Säihke vai SANIX Säihke? Jotkut sanovat sen olevan ensimmäinen ja jotkut väittävät toista.

    VastaaPoista
  7. Ettekö enää kirjoita blogiin?

    VastaaPoista
  8. Käytetäänkö tätä blogia enään kun ei tuu uusia postauksia?

    VastaaPoista
  9. Milloin tulee uusi postaus ku ei oo tullu varmaa puoleen vuoteen ku oon jokapäivä käyny kattoo :(

    VastaaPoista
  10. Voisko Turkulainen voimistelija (01) tulla kokeilemaan monen vuoden voimistelutaustalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Ole yhteydessä Linda90@gmail.com :)

      Poista