torstai 11. lokakuuta 2012

Ikäkausiringin leiri

Ikäkausiringin leirin ensimmäinen osa leireiltiin Säihkeen osalta elokuussa Kisakalliossa. Tämä kolmen päivän mittainen treenirupeama oli joukkueen ensimmäinen yönylileiri, mutta pikkusäihkeet selvisivät niin öistä kuin leiritunneistakin kunnialla! :-) Leiriohjelmaan mahtui mukaan monenmoisia tunteja aina tanssista kestävyyteen asti.
IMG_6213
 IMG_6122
Venäjän Roxetten Olga Ponikarovan molemmat vartalotunnit olivat aivan mahtavat, niin tyttöjen kuin
valkkujenkin mielestä. Roxettessa keväällä junnujen maailmanmestaruudenkin voittanut demotyttö Anastasia herätti Säihkeessä aikamoista ihailua, sillä taitoa kyllä riitti vaikka muille jakaa.
IMG_6114IMG_6110
 IMG_6118
Vartalotuntien lisäksi Olga veti joukkueelle kestävyystunnin ulkona. Muita tunteja ei Olga tällä kertaa ehtinyt Säihkeelle pitämään, mutta onneksi me valkut päästiin seurailemaan loistavaa hyppytuntia, josta otimme paljon vinkkejä treenisalille mukaan. Myös vartalosarjat ovat kuuluneet tiiviisti kausisuunnitelmaamme ja kestävyystreenikin ehdittiin vetämään läpi kotipuolessa sellaisenaan ennen ulkoilukelien loppumista.
 IMG_5367
 IMG_5358
Innan tanssitunti kuului myös tyttöjen lemppareihin ja kuten aiemmassa postauksessa tuli ilmi, niin tunti oli monipuolinen ja tuki mahtavasti paremman jv-tekniikankin oppimista. Myös balettitunnilta saatiin mahtavia vinkkejä tulevaisuutta varten!
IMG_5718
IMG_5717
 Lillin housedance oli myös hurjan hauskaa ja sai hymyn niin tyttöjen kuin valmentajienkin huulille :)
 IMG_6001
 IMG_5998
 IMG_5995
Johanna piti monipuolisen liikkuvuustunnin, tasapainotunnin, alkuverkkoja ja loppuverkkoja. Liisan hyppytunnilla hiottiin kovasti vauhdinottojen tekniikoita ja niihin saatiin loistavia korjauksia. Kausisuunnitelmaan saatiin siis näiltäkin tunneilta runsaasti sisältöä!

Veeran hyppytunti osui heti Liisan hyppytreenin perään ja siellä alkoikin jo vähän näkyä, mitä edelliseltä tunnilta oli tarttunut mukaan. Erityisen hyvää Veeran tunnissa oli se, että hän haastoi myös valkut mukaan erilaisten tehtävien kautta. 
 IMG_5986
IMG_5877IMG_5872
IMG_6187
Lauantai-iltana Säihke kokoontui vielä nopeasti ennen Nukkumatin tuloa katselemaan muutamia voimisteluvideoita MM-kisoista. Ja pitihän ne Team Minetitkin taas katsoa, kun tytöt niin sitä odottivat! Sen jälkeen valkut pääsivät vielä kertomaan syksyn tärkeimmistä kehityskohteista sekä painopisteistä ja mietimme yhdessä, millainen joukkue Säihke haluaa olla ja miten niihin tähtäimiin päästään. Sitä saa kyllä olla todella ylpeä, miten motivoituneita tyttöjä Säihkeessä nuoresta iästä huolimatta onkaan!
IMG_6262
IMG_6210 
 Ahkeran treenaamisen lomassa ehdimme käydä leikkipuistossa sekä uimassa jopa muutamaankin otteeseen.
 IMG_6172   IMG_6025  IMG_6027  IMG_6043 IMG_6030 
 Tytöt käyttivät lähes kaiken liikenevän vapaa-ajan tuntien välissä erilaisten temppujen harjoittelemiseen.  IMG_5465 IMG_5457 IMG_5437  
IMG_6132
Kaikenkaikkiaan mieletön leiri, josta koko joukkue ammensi hurjasti lisää inspiraatiota, oppia sekä tahtoa kehittyä. Kiitos kaikille mukana olleille joukkueille, valmentajille, kouluttajille sekä etenkin kaiken sumplineelle Johanna Ahlqvistille. Eihän tässä auta muu kuin odotella malttamattomana tammikuun leiriä, joka kuulosti vielä tätäkin mahtavammalta!

8 kommenttia:

  1. mitä kuminukkeja! onko kaikilla notkea selkä? mitkä tytöt on ekassa kuvassa, tokassa kuvassa, lumipallo? kuvassa, selänvenytyskuvassa jossa valmentaja? venyttää ja toisiksi viimeisessä kuvassa? onko sama tyttö vai eritytöt mietin kun ei tunnista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säihkeillä on aika tasaisesti jakautunut selän liikkuvuus, mutta tietysti on olemassa pienempiä henkilökohtaisia erojakin! :) Ensimmäisessä kuvassa on Manta, toisessa Pinja, temppuilemassa Liisa, venytettävänä Iida ja skorpparissa taas Liisa. Eli eri tytöt kaikissa kuvissa lukuunottamatta Liisaa, joka poseeraa kahdesti :)

      Poista
  2. TOSI hieno kellistys!!!=D

    VastaaPoista
  3. miks te ette tuu tullareihin? :) ettekö kuulu tullin liittoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Forssan Naisvoimistelijat ei kuulu TUL:iin niin ei voida osallistua tullareihin.

      Poista
  4. Kuka tekee ton kellistyksen?

    VastaaPoista