torstai 12. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Treenailu kohti lauantaisia Liedon kisoja on jatkunut ahkerissa merkeissä. Pääsäinen kului lomailun sijasta pitkälti harkoissa, kun perjantai (joka oli täynnä ihania yllätyksiä, mutta niistä tulee varmasti postaus jälkikäteen ;), sunnuntai ja maanantai vietettiin kotisalilla. Maanantaina olikin luvassa vähän pidempi setti, kun loman varjolla vietimme päivän Talsoilassa tehokkaan hyppy- ja vauhdinottotreenin, ohjelman hiomisen, akrobatian ja pidemmän liikkuvuuden merkeissä.

Nyt satunnaisia otoksia sunnuntailta ja maanantailta:
pikkunen18
pikkunen21
Manta venyttelemässä selkää ja virnuilemassa kameralle
pikkunen17
Maiju solmussa
pikkunen4
Pinja tekemässä vauhdinottotreeniä
pikkunen27
Tytöt näyttävät edelleen olevan ihan fiiliksissä, vaikka kuvassa on meneillään varmaan jo miljoonas kokonainen
pikkunen5
Fiksun näköisiä muksuja
pikkunen8
pikkunen26
Vaniljoissa voimisteleva Elisa oli sunnuntain treeneissä hetken apuna ja saimme erittäin hyviä tarkennuksia monen ohjelman kohdan suoritustekniikkaan. Kokonaisuutta saatiin taas menemään reippaasti eteen päin :) Kukaan ei oikein malttaisi odottaa Liedon kisoja!
pikkunen6
Mette venyttämässä Pinjaa
pikkunen23
Fantsu välttelee kameraa evästauolla
pikkunen9
Serkukset räkättämässä valmentajan ikivanhalle passikuvalle (joka kieltämättä näyttää ihan hamsterilta)
pikkunen10
pikkunen11
Ennen treenejä joku kähvelsi vanhempien kanssa pukkarissa hölöttäneen valmentajan kameran ja tuloksena oli taidokkaita potretteja mm. Santrasta ja Pinjasta
pikkunen24
pikkunen22
Elina ja Manta tekemässä jalanheittoja puolapuilla

Sitten päästiinkin tyttöjen lempparipuuhiin, eli tahkoamaan akrobatiaa:
pikkunen16
pikkunen13
Elina treenailemassa siltakaatoa
pikkunen14
Pinja matkalla siltatemppuun. Jos jollain on muuten nimitys tempulle (ponnistetaan tasajalkaa käsille-> tuodaan jalat suorina spritsiasentoon -> päädytään siltaan ja noustaan ylös), niin kuultaisiin se mielellään! Emme ole toistaiseksi keksineet mitään fiksua nimitystä :)
pikkunen19
pikkunen20
Mette ja Manta harjoittelemassa forssalaisittain "siltamatoa", jota vissiin kutsutaan muiden voimistelijoiden kielellä lumipalloksi ;)

Nyt on enää jäljellä perjantain treenit ja sitten päästään vihdoin Lietoon kisaamaan! Jännä päivä tulossa, kun kisaamisen lisäksi tytöt pääsevät tutustumaan 5-7 -vuotiaiden Sade-joukkueeseen, jolla on osittain samat valkut kuin Säihkeelläkin. Kysymyksiä nuoremmista voimistelijoista on riittänyt loputtomiin ja nyt vihdoin isommat pääsevät näyttämään pienemmille esimerkkiä :)

9 kommenttia:

  1. meillä tota siltamatoa ja lumipalloa sanotaan rullaksi tai siltarullaksi =) tota toista temppua ei olla koskaan tehty!
    ootteko huomannu että säihkeen blogia voi äänestää parhaaksi xonoxin blogissa? mä äänestin säihkettä, xonoxia, alexaa ja taikaa<3 laittakaa lisää notkeuskuvia =)

    VastaaPoista
  2. Siltarulla, ihana nimi :D Me valmentajat huomattiin kyllä äänestys, kun seurataan lajiin liittyviä juttuja netistä liiankin tiiviisti :D Kiitos paljon äänestä! :)

    Notkeuskuvia koitetaan ripotella silloin tällöin!

    VastaaPoista
  3. Meillä taas toi on rintarullaus :)) lumipallo on ku menee saman mut toiseen suuntaan. Tai joskus se on lumppari eteen tai taakse.

    VastaaPoista
  4. Itseasiassa tuolle lumipallolle eteenpäin meillä ei ole myöskään ollut vakkarinimeä, vaikka se alunperin oli ohjelmassakin mukana ja edelleen kuuluu repertuaariin treeneissä! :) Eli nyt on siis siltamato ja lumipallo eteen päin :P

    VastaaPoista
  5. Meillä vaan mato, ja se eteenpäin lumipallo on rintaseisonnasta ympäri:)

    VastaaPoista

  6. Kutsun
    Sitä
    Silta
    Juttua
    Haara-sillaksi.
    En
    Tiedä
    Sille
    Muuta
    Nimeä.

    VastaaPoista
  7. Pomppusilta haarankautta (ilman haaraa vain pomppusilta ja samat takaperin) ja sit skorpioni on toi rinnalle alasmenoja se toisin päin on lumipallo ylöstulo, koska rintaseisonnassa jalat maahan on pelkkä lumipallo. ja jos ylöstulo menee suoraan nilkkojen yli polviseisontaan se on lumipakkokuperkeikka, koska niitä voi tehdä monta nopeasti peräkkäin.

    VastaaPoista
  8. ^ai meillä on toisinpäin eli skorppioni on se missä rintaseisonnasta jalat maahan ja lumipallo siit ympäri :D

    VastaaPoista