perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mitalihuumaa ja "strasseleita"

Sydän-Suomen aluekisat kisattiin viime lauantaina Ylöjärvellä erittäin iloisissa tunnelmissa. Säihkeen tavoitteena oli parantaa Mustan Kissan Cupin 4. kategoriaa tekemällä varma ja iloinen suoritus. Tyttöjen, valmentajien sekä kannustusjoukkojen odotukset ylittyivät kuitenkin reilusti-annetaanpa Miljan kuvaamien tunnelmantäyteisten otosten puhua puolestaan!

pikkunena26

Aamun harkkaan lähdettiin vielä unihiekat silmissä sekä pikapikaa tehdyn lämpän ja avausten vetreyttäminä. Ainakin maton reunalla odotukset olivat korkealla, sillä perjantain treeneissä oli nähty monen monta oikein kisakelpoista kokonaista. Suoritus oli perus harkkasuorituksen luokkaa eläytymisen jäädessä vielä unten maille, mutta totesimme koko joukkueen voimin olevamme tyytyväisiä päivän avaukseen.

pikkunena1
pikkunenss1

Säihkeen suoritusvuoro oli arvottu jälleen heti kisan alkuun, joten pikaisen loppiksen jälkeen oli vuorossa hiustenlaittoa, hileyttämistä sekä meikkaamista neljän valkun voimin. Lopputulokseen tyytyväiset pikku riiviöt saivat katsoa aamun harkan iPadilta (kiitokset Mirvalle), ja sitten olikin aika ruveta valmistautumaan itse suoritukseen!

pikkunenss2

Viidennestä suoritusvuorosta oli tällä kertaa hyötyä, sillä saimme tehdä lämpän rauhassa oman joukkueen kesken käyttäen kisapaikan squash-salia. Ohjelman hyppelyjen ja jalkatekniikkaosion jälkeen olivat vuorossa lihakset, jonka jälkeen tytsyt pääsivätkin tekemään lähes samat avaukset kuin aamulla.

pikkunena4
pikkunena2
Matleena venyttämässä selkää
pikkunena3
pikkunena15
Liisa keskittyneenä etulinjan avauksiin
pikkunena14
pikkunena13
pikkunena12
Elina sivulinjan kimpussa
pikkunena10
pikkunena9
pikkunena8
Ada, Fanny ja Liisa nilkkojen vastavenytyksessä
pikkunena7
pikkunena6
Maiju ja Santra tekemässä rengasheittoja
pikkunena5

Viime hetken hiomisten ja ilmaisukierrosten jälkeen pikkusäihkeet pääsivät keskittymistilan kautta odottamaan omaa suoritusvuoroaan. Tyttöjen astellessa matolle täyttyi kisapaikka kovaäänisistä kannustushuudoista; kiitokset niistä yleisölle ja varsinkin oman seuramme joukkueille! :-)

pikkunena18

Ohjelman alusta asti näki, kuinka jokainen tyttö tsemppasi ja todella tahtoi tehdä parhaansa jokaisessa liikkeessä. Suoritukseen ei eksynytkään yhtään aiemmissa kisoissa piinannutta isompaa virhettä, josta koko porukka iloitsikin suorituksen päätyttyä. Pieniä virheitä kuitenkin riitti, joten hiottavista kohdista ei taida tulla harkoissa ihan vielä pulaa... ;) Suoritukseen oltiin kuitenkin tyytyväisiä tässä vaiheessa kautta.

pikkunena17
pikkunena16

Ilmaisuakin riitti enemmän kuin aamun harkassa, ja olivathan tytöt ihan syötävän söpöjä säihkyvine pukuineen ja kimaltavine kampauksineen! Matolta poistuttuaan tyttöjä kiinnosti kovasti, minkä kategorian me valkut olisimme heille arvioineet. Päätimme kuitenkin kuunnella, mitä mieltä ihan oikeat tuomarit olivat.

Virallisesti tulostavoitteenamme oli kategoria 3, ja kuuluttajan kertoessa Säihkeen sijoittuneen kategoriaan 2 olivat kaikki tytöt kuin puulla päähän lyötyjä. Taisivat siinä valmentajienkin silmät suurentua pari kokoa suuremmiksi... Fiilis oli ihan mahtava, ja tunnelmaa paransivat entisestään tyttöjen ihanan vilpittömät kommentit saavutuksestaan.

pikkunena20

Päivän paras osuus olikin vielä edessä, kun loppiksen ja vaatteiden vaihdon jälkeen esiin sai ottaa omat paljetti- ja strassikätköt. Mikäs sen parempaa kuin keräillä mitä kimaltelevimpia koristeita kisapaikan lattioilta ja vertailla löytöjään joukkuekavereiden kanssa!

pikkunena21
pikkunena28

Ensimmäisen tauon loputtua suuntasivat Säihkeet kisakatsomoon, jossa he kuvailivat haltioituneina isompien tyttöjen suorituksia paljettien vertailua unohtamatta. Ensimmäisen blokin loppuessa odottivat tytsyt silmät kiiluen, josko saisivat luvan mennä keräilemään omien sanojensa mukaan "strasseleita" matolta. Luvan saadessaan jokainen pinkaisi armottomaan strasselijahtiin! :D

Samaan aikaan oli valmentajilla suunnitteilla mennä keräilemään kimpsuja ja kampsuja ja suunnata nokka kohti bussia. Suunnitelmat saivatkin yllättävän käänteen, kun Säihke kuulutettiin yhdeksi 10-12-v sarjan mitalistijoukkueeksi!!! Olihan siinä ihan pakko käydä kysymässä kuuluttajalta, oliko asia oikeasti näin.

Tyttöjen juostessa entistäkin iloisempina ja yllättyneimpinä vaihtamaan jo pakattuja pukuja päälleen, tirauttelivat valkut pienet onnenkyyneleet kaiken sen juhlahumun keskellä. Palkintojenjakoon selvittiin ihan kunnialla, osalla tosin jalkoja koristi vain yksi tossu.

pikkunena27
Paljon onnea myös muille sarjassamme palkituille, Sitreille ja Valottarelle!

Pitihän sitä napsaista vielä parit kuvat ihka ensimmäiset mitalit kaulassa ja epäuskoinen hymy korvissa. Bussiin kävellessä astuivat kuvaan taas paljetit ja "strasselit", joita pikku höpönassut taas vertailivat ja ihastelivat.

Kaiken kaikkiaan päivä oli mahtava kokemus, ja tästä Säihke ammentaakin ihan uskomattoman treenimotivaation kotisaleille vielä pitkäksi aikaa! Seuraavaksi vuorossa ovat TUL:n piirin kisat Liedossa 14.4.

5 kommenttia:

  1. Teillä on aivan ihanat puvut :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! :) Paljon onnea loistavasta sijoituksesta <3

    VastaaPoista
  3. ooi aivan uskomattoman ihania ja söpöjä tyttöjä! onnea mitalista ja en malta odottaa että nään teidät Liedossa!:)

    VastaaPoista
  4. onnee ! ootte sika söpöi;)) <3

    VastaaPoista