maanantai 14. marraskuuta 2011

Syysnäytöksen kenraali

pieni9

pieni8
Tytöt odottelemassa, että loputkin joukkuekaverit saapuisivat paikalle

Maanantaina tavallisten harkkojen sijaan Säihke suuntasi viiden maissa Feeniksin urheiluhalliin, jossa järjestettiin seuran syysnäytöksen kenraali. Vilinää ja vilskettä riitti, sillä lähes kaikki FNV:n esiintyjät olivat paikalla - aina alle yksivuotiaista vauvajumppalaisista 16-vuotiaisiin voimistelijoihin saakka.
pieni6
 Alkuasento
Oli hauskaa päästä vihdoin näkemään, minkä parissa kaikki muut ovat ahertaneet treenisaleilla ja tytöt olivat innoissaan siitä, että saivat itsekin esiintyä toisille ryhmille. Kun näytös oli käyty kokonaisuudessaan läpi niin ohjelmien, näytelmäpätkien kuin kertojan osuuksienkin kera, osa joukkueista sai esiintyä vielä toistamiseen. Säihkeen tytöt oikein vaativat valkuilta päästä uusiksi lavalle - vaikka taisi se olla suunnitelmissa jo alunperinkin! :)
pienipieni7

pienipieni5
Lämppäilyä: ylemmässä kuvassa Elina tekemässä polvien suoristuksia ja joustoja, alemmassa kuvassa Fanny matkalla skorpioniin

Kuvia tuli hyvin yksipuolisesti, sillä allekirjoittaneella juoksemista riitti niin Säihkeen valmentamisen kuin lavasteiden, roolihahmojen ja muiden jumpparien paikoille ohjaamisen kanssa. Onneksi Jossu- ja Essi-valkut olivat taas suuureksi avuksi! Näytöksestä tulee varmasti sitten astetta raskaampi kuvareportaas...
pienikolla
Kuitenkin muiden hipsiessä kahdeksan jälkeen kotiin Fanny ja Pinja jäivät vielä hetkeksi testikuvien malleiksi. Sisarjoukkueille eli Säihkeelle, Säpinälle & Säteelle painatetaan yhteisiin sinisiin takkeihin logot, joissa on jonkun voimistelijan siluetti. Kun vihdoin loppusyksyn leirillä otetaan kaikista taitokuvat, niin niistä valitaan sitten joku tytöistä koristamaan kaikkien svetareita!


Tytöt voisivat kommentoida tähän postaukseen, että mitkä esitykset olivat kaikista kivoimpia kenraalissa ja miksi? :)

4 kommenttia:

  1. Oli tosi kiva nähdä kaikkien esitykset ja päästä itsekin esiintymään vielä ennen varsinaista näytöstä. Tuntuu että perhoset alkaa lenteleen vatsanpohjassa... Mä tykkäsin eniten Jaden esityksestä. Siinä oli tosi hyvä musiikki ja niillä oli tosi hienoja liikkeitä- varsinkin nostot ja hypyt näytti hyviltä.
    -Ada

    VastaaPoista
  2. Minun mielestä Jadet olivat kaikista parhaimpia. Minun mielestä tasapainot olivat kivoja,koska ne pysyivät tosi hienosti. Fanny

    VastaaPoista
  3. Jadet:)
    Koska niillä oli hieno musiikki ja hienoja akrobatia liikkeitä.
    Manteli

    VastaaPoista
  4. Arielien ohjelma uhkaava metsä oli mielestäni hieno, koska he eläytyivät niin hyvin. Pidin myös Jaden esityksestä tosi paljon, koska he olivat taitavia ja musiikki oli hyvä..
    Iida

    VastaaPoista