maanantai 7. marraskuuta 2011

Cailap-asema Turussa 30.10.2011

pieni22
 Lähdimme klo 8 tutun treenikoulun pihasta kohti Turkua ja Kupittaata. Nopeasti menneen automatkan jälkeen tapasimme kisapaikalla odottaneet Milja- ja Linda-valkut, jotka aloittivatkin heti nutturoiden tekemisen. Miljan nutturanteko ei tosin mennyt ihan nappiin, Lindan ja äitien viimeistellessä kaikkien 11 tytön nutturat... ;)

Koska nutturat valmistuivatkin suunniteltua aiemmin, jäi lämppään lähes tunti aikaa. Ehdimme tekemään jalkatekniikkajuttujen lisäksi mm. lihaksia, avaukset sekä ohjelman vaikeusosia. Muutaman mielikuvakierroksen jälkeen oli hyvä siirtyä maton reunalle odottamaan omaa harjoitusvuoroa.

Harkkasuorituksessa näkyi kuinka perhoset lentelivät itse kunkin mahan pohjassa! Laskut olivat hukassa, samoin kuviot ja ilmaisu. Yhden syksyn epävarmimmin menneen kokonaisen jälkeen olikin vuorossa "tiukkaa" palautetta valmentajilta; kaikkien tulisi keskittyä vieläkin paremmin laskemiseen ja musiikin kuuntelemiseen ja näyttää, mitä kaikkea Säihke onkaan harjoitellut kesästä asti!
pieni24
pieni15
pieni13
Harkan jälkeen vuorossa oli alkumarssi, johon ehdimme nipin napin henkselien ompelun ja hattujen kiinnittämisen lomassa. Tytöt suoriutuivat ensimmäisestä marssistaan oikein hyvin näyttäen suloisilta värikkäissä puvuissaan.
pieni21
 Ada korjailee hiuksia
pieni20
Mette, Fanny, Iida ja Santra odottelemassa
pieni19
Cailapissa tytöt pääsivät käyttämään myös vihdoin saapuneita uusia joukkuetakkeja! Painatukset puuttuvat vielä, mutta muuten ne ovat hyvin mieluisat :)
pieni7
 Muumin ja Pepin high five
Alkumarssin ja itse kisasuorituksen välissä ei ollut hirveästi aikaa, joten nopeiden yhteiskuvien jälkeen Muumin kanssa rupesimme tekemään mielikuvia ja ohjelman kohtia laskuilla sekä musiikilla. Sitten Säihke kuulutettiinkin matolle viimeisellä suoritusnumerolla ennen taukoa.
pieni5
Hullujen hatuntekijöiden kisasuoritus olikin paljon vapautuneempi ja yhtäaikaisempi kuin harkka, mutta parannettavaa jäi vielä hurjasti viikon päästä kisattaviin TUL:n piirin kisoihin. Katsomossa tyttöjä kannustaneet vanhemmatkin olivat kuulemma erittäin ylpeitä joukkueen välineasemadebyytistä. Valkut antoivat maskottimme Paavon tällä kertaa Pepille, jolla oli kaikista isoin kisahymy.
pieni10
 Paavokin sai mitalin!
pieni14
Tytöt palkintojenjaossa

pieni11
 Elinan jalannostoharjoitus
Muutamien joukkuekuvien jälkeen osa tytöistä lähti ajamaan kotia kohti osan jäädessä seuraamaan kisat loppuun. Tarttuipa joidenkin matkaan keilat tai nauhakin!:)

5 kommenttia:

  1. Eka esiintyminen pallon kans vähän jänskätti- tätä palloa kun piti käsitellä vähän erilailla kuin tutumpaa koripalloa ja nyt ei ollut niitä korejakaan missään... Mut ihan hyvä mieli jäi ekasta yhteisestä esiintymisestä ja pallo-ohjelmasta. Ja tarttui sieltä Turusta mukaan keilatkin, mut ne vasta vaikeat on käsitellä :-) Oli muuten ihan kiva tavata Paven isoveikka pitkästä aikaa ;-)

    VastaaPoista
  2. minua vähän jännitti esiintyminen, kun ei vanhempiakaan ollut mukana

    VastaaPoista
  3. minua vähän jännitti esiintyminen, kun ei vanhempiakaan ollut mukana

    VastaaPoista
  4. Oli hauska kisamatka ja Muumia oli kiva halata : ) Me ostettiin kotiin keltainen nauha - se kyllä sotkeentuu helposti!

    Tiuku

    VastaaPoista