lauantai 10. lokakuuta 2015

Säihkeen syyskuulumisia


Syyskesä mennä vilahti vauhdilla ja SANIX Säihkeen syyskausi on polkaistu aikaa sitten käyntiin. Ensimmäistä vanneohjelmaa on toki harjoiteltu jo alkukesästä lähtien, ja nyt syksyllä voimistelijat ovat ahkeroineet ohjelmaleirien merkeissä useana viikonloppuna hioen taitojaan. Tänään säihkyvät vanteineen suuntasivat Turkuun Turun Pyrkivän, Lahjan Tyttöjen ja Turun Jyryn yhteisesti järjestämään treenikisaan, jossa kaikki saavat tärkeää harjoitusta ja palautetta tuomareilta. 

Kahden viikon päästä onkin sitten jo kisakauden virallinen startti, kun Cailap Cup kisataan Turussa 24.10. Samana viikonloppuna SANIX Säihkeen uutta vanneohjelmaa pääsee ihailemaan myös Tampereella sunnutaina käytävissä Kolmen lajin kisoissa. Joukkueen puvut saapuivat eilen, ja ensi viikon syyslomalla pääsemme sitten koristelutalkoisiinkin.

Alla kuitenkin vielä kuvia joukkueen alkusyksyn seikkailuista; elokuun lopulla voimistelijat olivat nimittäin Hämeenlinnassa Valio Akatemian stipendin mahdollistamana välipalakurssilla. Syyskuun puolivälissä puolestaan hoitui eräs perusviikkotreeneistä hiukan erilaisissa merkeissä, kun joukkue, Linda-valkku sekä muutama isä ja pikkuvelikin suuntasi Tampereelle FlowParkin radoille testaamaan taitojaan.




















Hyvää syyslomaa kaikille ja tsemppiä viimeisiin rutistuksiin ennen kisakauden alkua. Kisoissa nähdään!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti