keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Säihkettä MM-kisoissa

Joukkuevoimistelun MM-kisalippujen tullessa myyntiin joulukuussa 2012 varattiin niitä Säihkeen tytöille, valkuille ja taustajoukoille iso kasa alkukilpailuun. Reissun oli tarkoitus olla kerrankin sellainen, missä taidokasta voimistelua voisi ihailla rennosti vain katsomosta käsin.

Toisin kuitenkin kävi joukkueen saadessa esiintymiskutsun tähän ainutkertaiseen tapahtumaan! Eikun varaamaan lisää lippuja veljille, siskoille ja tutuille. Tämän kertaisesta kaudenpäätösreissusta tulikin kertaheitolla yksi mieleenpainuvimmista hetkistä niin valmentajille kuin tytöillekin. <3
IMG_7160 IMG_7141
Lahteen saavuttiin hyvissä ajoin perjantaiaamuna tutut kisakampaukset päässä. Koska esiintyjäjoukkueillekin oli varattu harjoitusaika MM-kisamatolla, käytimme tilaisuuden hyväksi pienen aamutreenin jälkeen. Halli oli valtava ja osa esiintymisharkasta taisikin mennä suuren hallin ihmettelyyn ja pieneen jännitystärinään. Myös tunnelmalliset spottivalot olivat Säihkeen pikkujumppareille uusi kokemus kisamatolla. Harkan virheet korjattiin ja päätettiin, että itse esiintyminen vedettäisiin läpi tsempillä ja mahtavalla fiiliksellä!
IMG_7176 IMG_7144  IMG_7159IMG_7151 IMG_8815 
Kilpailu starttasi iltapäivällä ja Säihkeen esiintymisvuoro oli heti ensimmäisen kisaavan joukkueen jälkeen. Halli oli täynnä upeasti kannustavia joukkuevoimistelufaneja ympäri Suomen ja muun maailman ja tunnelma nousi kattoon heti kilpailun alkumetreiltä saakka. Sitä tunnetta, kun Säihke kuulutettiin matolle ja yleisö mylvi, ei voi unohtaa kyllä ikinä, niin upea se(kin) hetki oli!
 IMG_7199IMG_7202IMG_7252 IMG_7217 säihke (7)säihke (10) IMG_7228
Ohjelmaan oli tehty tyttökisojen jälkeen useita muutoksia niin kuvioihin, vaikeusosiin kuin temppuihinkin, mutta kaikesta huolimatta jokainen uusi kohta muistui mieleen kaikilla typyköillä :)
 IMG_7225 IMG_7209IMG_7215 säihke (15)säihke (18) säihke (31) IMG_7380 IMG_7363 IMG_7362 IMG_7326 IMG_7308 
 IMG_7306 IMG_7275 
Tytöt nauttivat voimistelemisesta silminnähden koko kaksiminuuttisen ajan, vaikka jännitys oli ollut kuulemma suurempi kuin koskaan ennen. Vauhdikas zombie-ohjelma hyvästeltiinkin ilmaisullisissa tunnelmissa ja hetki sai ylpeiden valmentajienkin silmäkulmat kostumaan maton reunalla. 
IMG_7243 säihke (36)säihke (73)säihke (79) säihke (86)
Upeaa alkukilpailua jatkettiin katsomon puolella useiden kannustusvälineiden kera. Tyttöjen ehdottomaksi suosikiksi nousi tietysti koko Suomen maajoukkue upeine edustajineen Venäjän Madonnan ja Bulgarian Nationalteamin huikeaa taitotasoa unohtamatta. Erityisesti jälkimmäisen koreografia sykähdytti säihkeitä todella. 

Tiukkaakin tiukemman kilpailun jälkeen osa porukasta suuntasi nokan kotia kohti toisten jäädessä jännittämään loppukilpailua paikan päälle.
IMG_8800
Söpöt kisaturistit Liisa ja Ada finaalissa
Osa valokuvista: Jumppis

13 kommenttia:

  1. Jeeee nyt se MM-postaus sitten tuli! Ja teema! Tuleeko ohjelmasta videota? Ja kysyn vielä että tuleeko syksyn 2012 ohjelmasta videota ollenkaan? Ootte supernotkeita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säihke kiittää :) Luultavasti molemmista ohjelmista tulee jossain vaiheessa video, mutta siihen saattaa hurahtaa vielä jonkin verran aikaa!

      Poista
  2. voi vautsi mitkä ylivenytykset tytöillä! ja upeat riistarit ;) tsemppiä syyskaudelle!

    VastaaPoista
  3. mitä teijän pukujen kainaloille on käyn tos raita puolella ku ne on tollaset suttuset ja upeeta Säihke te vaan ootte upeita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pukujen raidat on maalattu valkoiseen lycraan käsin ja ahkerassa käytössä kangasmaali kuluu jonin verran. Siksi pysäytetyissä lähikuvissa saattaa näkyä pientä sottaisuutta :)

      Poista
  4. Ettekö osallistuneet Sun Lahteen muuten ollenkaan? Kenttäohjelmiin jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säihke osallistui ainoastaan MM-kilpailuihin :)

      Poista
  5. Vautsi mikä ohjelma!!!! En oo nähny sitä ennen MM-kisoja ja toivoin kovasti näkeväni sen. Ja siellä katsomossa sitten ihmettelin, et miten joku voi pystyä tollaseen suoritukseen!!!!!!!!!!!!!
    Mut hei tosipaljon tsemppiä välinekisoihin!!!!!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :-) Kiva kuulla että ohjelmasta pidettiin!

      Poista
  6. Tsemppiä syyskaudelle!

    VastaaPoista
  7. Oliko kaikilla MM-kisoissa ristarinsuoristus? :)

    VastaaPoista