sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kiitokset tukijoille

Tässä vaiheessa on aika kiittää 10-12 –vuotiaiden joukkuevoimistelujoukkue Säihkeen sponsoreita rakkaan harrastuksen tukemisesta. Voimistelun tuomia hetkiä ei voi millään mitata rahassa, mutta totuus on se, että treenaaminen maksaa yllättävän paljon. Valtava kiitos siis urheiluharrastuksemme tukemisesta!

Eikä se sponsorien luottamus tainnut mennä hukkaan, sillä blogiin on tullut kymmeniätuhansia käyntejä ja  joukkuetakeille on riittänyt käyttöä  leireillä, kotisalilla ja kisapaikoilla. Syksyltä kertyi myös menestystä parhaimmillaan ykköskateogrian sekä mitalin merkeissä ja mikä tärkeintä, kaudesta jäi käteen hurjasti ihania muistoja sekä huimaa kehitystä. Nyt joukkue jatkaa ahkeraa treenausta kohti kevään haasteita uuden, erilaisen vapaaohjelman parissa!
IMG_2545
Siinä ne nyt on, kaikki ihanat syksyn Säihkeet sponsorit takeissaan!
OIKEAT LOGOT

Tässä vielä kaikki Säihkeen sponsorit. Logot löytyvät myös sivupalkista ja niitä klikkaamalla pääsee suoraan yritysten kotisivuille :)

Joukkueeseen on tullut jo pieniä muutoksia, kun  hyvästelimme haikein mielin ihanan Maijun. Toivotamme kaikkea hyvää Maijulle (ja koko perheelle) jatkoon!♥ Onneksi mukaan saatiin kuitenkin kaksi uutta lahjakasta Säihkettä, kun Nea sekä Julia astuivat jo jonkin aikaa sitten joukkueen riveihin. Nyt koko jengi on vielä hetken ansaitulla pidemmällä joululomalla, mutta uusi ohjelma on saatu jo näppärään alkuun ja kaikki näyttää kevään suhteen olevan erittäin hyvällä mallilla.
Ihanaa uutta vuotta kaikille Säihkettä tukeneille ja tietenkin myös jokaiselle blogin lukijalle!

15 kommenttia:

  1. Saisko ohjelmasta videoo?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, josko saataisiin sellainen joskus esille :)

      Poista
  2. Nyt kyllä menee ihan sekaisin näissä teidän tytöissä:). Siis kuinka monta tyttöä Säihkeessä on? Kun 11 kisasi syksyn ohjelmassa. Ja jos Maiju lopetti ja teille on tullut Nea ja Julia mukaan ja jossain kohtaa lukee, että Aino, Piitu ja Ronja ovat tulleet kesällä Säihkeeseen.
    Kiitos jo etukäteen! Ja Tsempit kevääseen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme, että menee sekaisin :) Kesällä mukaan tulivat tosiaan Piitu, Ronja ja Aino, mutta vain Piitu jatkoi joukkueen mukana syyskaudelle asti. Kesä oli kokeilujakso ja sen jälkeen Aino ja Ronja siirtyivät toiseen joukkueeseen ja muihin haasteisiin.

      Nea ja Julia tulivat vasta heti SM-kisojen jälkeen, eli eivät kisanneet vielä naruohjelmassa Säihkeen mukana :)

      Kiitos tsempeistä!

      Poista
  3. iha kamalast sponssaajii (: anna pari meille XD

    VastaaPoista
  4. Tätä ihanan säkenöivää joukkoa on ILO tukea :-)
    Olette tehneet hienoa työtä- sekä tytöt että valkut - Isot Tsempit kevätkauteen!

    VastaaPoista
  5. OLETTE TOSI HYVIÄ!!!!!!!

    PALJON TSEMPPIÄ!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä kevääseen 2013:)! Koko Säihkeelle,valmentajille sekä tukijoukoille!

    VastaaPoista
  7. tulisko uutta postausta

    VastaaPoista
  8. Uutta postausta? :-)

    VastaaPoista
  9. tuleeks teidän taitokuvat tänne blogiin kans ku ne on nyt siellä seuran sivuilla?

    VastaaPoista