torstai 29. joulukuuta 2011

Säihkeen ensimmäiset taitokuvat

Lauantaina 17.12 Säihke leireili ohjelmaleiri II:sen merkeissä palolaitoksen pikkuisessa salissa. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta työ tuotti tulosta ja ohjelma saatiin vihdoin melkein kokonaan kasaan (vaikka toki valkkujen muutoslista on jo nyt laittoman pitkä ;). Temppuilun, voimistelun ja ohjelmanteon tiimellyksessä saatiin myös vihdoin napsittua vielä viimeisetkin taitokuvat tyttöjen itse valitsemista liikkeistä!

Sen pidemmittä puheitta - tässä Säihkeen ensimmäiset taitokuvat ikinä! Kevään lopuksi edessä on sama urakka ja onkin mielenkiintoista nähdä, millaista kehitystä tytöillä on siihen mennessä tapahtunut :)

pieni-iida
 Iida
METTEE
 Mette
pienifanny
Fanny
pienipinja
Pinja
pieniada
Ada
pieni elina
Elina
pieniliisa
Liisa
pienimaiju
Maiju
pienimanta
 Manta
pienisantra
Santra
pienitiuku
Tiuku

14 kommenttia:

  1. Ootte tosi notkeit!! :)

    VastaaPoista
  2. VOU toi vimppa tyttö!! ja ootte kaikki tooooooooooooooosi notkeita ja taitavia!!

    VastaaPoista
  3. Hurjan notkeita tyttöjä:) ja vielä noin nuoria..paljon tsemppiä jatkoon!:) p.s aivan ihana nimi,tiuku:)

    VastaaPoista
  4. muistakaa puhtaat asennot:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista :) Liikkuvuuden kanssa tytöt ovat tehneet hurjasti töitä, vaikka vielä on paljon tekemistä!

    Puhtaisiin asentoihin kiinnitetään hurjan paljon huomioita jokaisessa yksittäisessäkin harjoituksessa! Kuvat kuitenkin otettiin kiireellä leirin lomassa ja suurin osa tyttöjen itse valitsemista liikkeistä on kuvassa kokeilussa ensimmäistä kertaa, eikä valkuilta ole siis kuultu neuvoja suorituksen suhteen.

    Eli muistamme kyllä puhtaat asennot, mutta siitä ei toki voi liikaa muistutella, kun kyseessä on niin oleellinen juttu :) Se on yksi tärkeimpiä painotusalueitamme tänä keväänä, kun liikkuvuus antaa jo niin paljon myöden!

    VastaaPoista
  6. Anonyymille, jonka kommentti ei tullutkaan näkyviin: Emme olleet tullareissa, joten kyseessä oli joku toinen joukkue :) Kiitos tsempeistä!

    VastaaPoista
  7. oisimpa mäki yhtä notkee:) kuinka paljon venyttelette ja pitääkö venytellä kotonaki? missä kaupungissa jumppaatte onko se kaukana tampereesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säihkeella on harkkoja vain kolme kertaa viikossa, joten kolmesti venytellään yhdessä. Lisäksi tytöt tekevät useimmiten myös liikkuvuutta sisältävän kotiohjelmaa vähintään kerran viikossa :) Säihke Forssassa eli vähän yli tunnin matkan päässä Tampereesta. Tsemppiä venyttelyyn!

      Poista
  8. Voi voi ku meiän joukkue on jo ens kaudel menos 12-14 sarjaan ja ei olla noin notkeita hyvää tulee pikkuset ;) Olen caribia cup dvd:ltä kattonu teitä ja äitikin ihmetteli että miten taitavia tyttösiä ;) tsemppiä treeneihin :)

    T: voimistelija :)

    VastaaPoista
  9. Onko Manta sama kuin Matleena?

    VastaaPoista
  10. miksei tota viimistä tyttöö oo missään noissa uusimmissa kuvissa?

    VastaaPoista
  11. Tietääkseni vika tyttö, eli Tiuku ei voinut enää jatkaa voimistelua :(

    VastaaPoista
  12. OOLALAA Ootte notkeita...=D

    VastaaPoista
  13. ootte tosi notkeita tsemppiä jatkoon.

    VastaaPoista