keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Täältä tullaan, Miss Valentine!

Huh, kisavalmistautuminen on nyt kotimaan osalta ohi ja fiilis aivan super! Muutama tunti vielä lähtöön ja perjantaina päästään vihdoin näyttämään, mistä Sanix Kids Säihke on tehty :)
Tällä kertaa syyskausi suunniteltiin hiukan poikkeavalla tavalla. Tiimissä oltiin yhtä mieltä, että päätavoitteeksi asetetaan Tartton Miss Valentine helmikuussa 2014 ja pallo-ohjelman teko jätetään tarkoituksella ainoastaan loppusyksyyn - ja silloinkin minimiin. Tärkeämpää oli panostaa koko syksyn verran fysiikkaan sekä lajitaitoihin. Tartton vapaaohjelman runko kuitenkin tehtiin jo ajoissa, mutta varsinainen hiomisurakka ja rutiini päätettiin sijottaa joulu-tammi-helmi-akselille. Vaikka tosiaan siinä välissä kisailtiinkin sitten ohjelman raakileella pallot kädessä ;)

Ilkikuriset keijukaiset hyvästellään siis vasta viikonloppuna Miss Valentinessa. Yksi menestyksekäs kansainvälinen kisa saatiin alle onneksi jo joulukuulle, kun Winter Gamesista kotiintuliaisiksi nappasimme hopeaa. Nyt ohjelma on laitettu etenkin loppupuolelta kunnolla remonttiin ja tammikuun koksukuurilla kerättiin rutiini haltuun.


Matkassa mukana ovat myös isommat Sanix-tiimiläiset, kun Sanix Junior ja Sanix lähtevät Tarttoon jahtaamaan mitaleja! 
Kotikatsomoissa Miss Valentinea voi seurata Livestreamin kautta TÄSTÄ linkistä. Perjantaina Säihke suorittaa tosi aikaisin, noin kello 10.50. Junnujen kannustushuudot puolestaan kannattaa laittaa käyntiin siinä noin varttia vaille kolmen paikkeilla!

Reaaliaikaisia kuulumisia emme uskalla luvata, mutta niitä saattaa hyvällä lykyllä löytää joko Pyrkivän Facebook-sivuilta tai Instagramista!

Säihke lähettää valtavat tsempit koko Suomen delegaatiolle Miss Valentineen! Pidetään lippu korkealla ja kannustus korviahuumaavana ;)

9 kommenttia:

  1. Onnea finalistit,mahtavaa Säihke!!!!

    VastaaPoista
  2. Teema oli jokin ilkikuriset keijukaiset tai jotain sen tapaista :)

    VastaaPoista
  3. Ihana säihke <3! Kauanko treeninne yleensä kestävät? Oletteko aina tossuilla treeneissä? =) Montako kertaa viikossa treeninne ovat? :)

    VastaaPoista
  4. Onnea finaalipaikasta ja tsemppiä tulevaan kauteen :)

    VastaaPoista
  5. Aika huonolaatuisia kuvia mutta tosi hyviä ootte ! :)

    VastaaPoista
  6. Mihin kisoihin säihke tulee?

    VastaaPoista
  7. Mihin kisoihin tuutte?

    VastaaPoista
  8. tulisko jo uutta postausta ;) muuten kuinka monta kertaa viikossa treenatte, ja montako tuntia kerrallaan? tytöt ovat tosi taitavia, olen fani! <3

    VastaaPoista