tiistai 24. joulukuuta 2013

"Joululahja" lukijoille!

Säihke toivottaa ihanaa joulua kaikille voimistelun ystäville! Kiitos myös jokaiselle ahkerasti kommentoineelle niin blogissa kuin instagramissakin 

Moni lukija on toivonut aiempien ohjelmien videoita, joten annetaan nyt yksi sellainen joululahjaksi! Myös Instgramiin on esitetty toivekuvia, jotka toteutetaan tässä joulupyhien aikana :)

Sen pidemmittä puheitta - Säihkeen kevään vapaaohjelma Tyttömestiksistä!

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Voimistelemaan Säihkeeseen?


Oletko kiinnostunut kokeilemaan, millaista olisi treenata Säihkeen kanssa? Turun Pyrkivän seurayhtymän myötä viikkotreenit on mahdollista tehdä Forssan lisäksi Turussa. Forssan ja Turun välinen matkakin taittuu nopeasti bussilla tai omalla autolla.

Säihkeeseen on mahdollista hakea torstaina 5.12. klo 17-18 Raunistulan koululla Turussa (katso alla oleva esite) tai harjoituksiimme Forssaan voi tulla kokeilemaan viikon 50 aikana (sovithan kokeilusta kuitenkin etukäteen valmentajien kanssa).

Yhteystiedot: miljah@gmail.com tai linda90@gmail.com

tai puh: 0504001109/Linda

Säihke treenaa tavoitteellisesti kohti ikäsarjansa kärkeä ja kilpailee vielä vuoden 2014 10-12-vuotiaiden sarjassa. Keväällä ja syksyllä 2013 Säihkeen kaulaan ripustettiin 10-12-vuotiaiden SM-mitalit. Säihke on myös valittu Voimisteluliiton ikäkausirinkiin.