torstai 29. joulukuuta 2011

Säihkeen ensimmäiset taitokuvat

Lauantaina 17.12 Säihke leireili ohjelmaleiri II:sen merkeissä palolaitoksen pikkuisessa salissa. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta työ tuotti tulosta ja ohjelma saatiin vihdoin melkein kokonaan kasaan (vaikka toki valkkujen muutoslista on jo nyt laittoman pitkä ;). Temppuilun, voimistelun ja ohjelmanteon tiimellyksessä saatiin myös vihdoin napsittua vielä viimeisetkin taitokuvat tyttöjen itse valitsemista liikkeistä!

Sen pidemmittä puheitta - tässä Säihkeen ensimmäiset taitokuvat ikinä! Kevään lopuksi edessä on sama urakka ja onkin mielenkiintoista nähdä, millaista kehitystä tytöillä on siihen mennessä tapahtunut :)

pieni-iida
 Iida
METTEE
 Mette
pienifanny
Fanny
pienipinja
Pinja
pieniada
Ada
pieni elina
Elina
pieniliisa
Liisa
pienimaiju
Maiju
pienimanta
 Manta
pienisantra
Santra
pienitiuku
Tiuku

lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulu on taas!

Säihke toivottaa kaikille blogin lukijoille iloista joulua ja voimistelullista uutta vuotta!

Lisäksi valmentajat haluavat kiittää vielä kerran vanhempia (etenkin JoJoja!) sekä kaikkia Säihkeen tyttöjä mahtavasta kuluneesta kaudesta! Meillä valkuilla taitaa olla jo nyt vähän ikävä takaisin treenisalille, mutta toivottavasti siellä kotona jaksetaan rentoutua, sillä loma on enemmän kuin ansaittu :)

maanantai 12. joulukuuta 2011

Discoilua Kuutamolla

Säihkeen syyskauden päättäreitä vietettiin heti näytöksen jälkeisenä sunnuntaina nuorisotila Kuutamolla discoilun merkeissä. Vanhemmat olivat loihtineet paikkaan hienon tunnelman aina discopalloja, valotikkuja ja tarjoiluja myöten!
pikkunen4
pikkunen1ufoja
pikkunen9santrafanny
Kaikki tytöt olivat pukeutuneet hienoihin discohepeniin, joissa kelpasikin jammailla uusimpien hittien tahdissa ;) Tanssimisen ja herkuttelun lisäksi ohjelmassa oli erilaisia kilpailuja, kuten limboa, naruun pujotetun sokeripalan syöntiä sekä omien esitysten tekoa.
pikkunen7
pikkunen11
pikkunen14
pikkunen15
pikkunen9tanssikis
pikkunen8
pikkunen1
pikkunen5
Yhdessä tanssikisoista tytöt jaettiin kahteen ryhmään, jotka saivat itse suunnitella omat koreografiat kappaleen tahtiin. Tyttöjen omatekemät tanssit olivat tosi hauskaa ja hienoa katsottavaa!. Molempien tanssiryhmien esityksissä vilahteli mm. nostoja, akrobatialiikkeitä, liikkuvuusliikkeitä sekä isompien ohjelmista tuttuja kohtia. Säihkeen tytöt ovat tainneet siis olla hyvin hereillä kisoissa ja näytöksissä...
pikkunen3
pikkunen6
pikkunen2fanny
Onnistuneen illan päätteeksi kaikki lähtivät kotiin hymy korvissa ja hiukset sekaisin kovasta diskoilusta!